Programma

Vrijdagavond

B-frogg avond, speciaal voor de jeugd vanaf 12 jaar uit Maas en Waal. Een sfeervol feest op een unieke locatie met feesttent en buitenterras. Om lekker onderling te chillen en van de muziek van hun eigen DJ’s te genieten. Kortom, lekker als jongeren onderling je eigen feestje bouwen.

Van 20.30 uur tot 01.00 uur.

Hou de B-frogg Facebookpagina en deze site in de gaten voor het laatste nieuws.

De act die dit jaar de tent uit z’n dak laat gaan is:

 

Zaterdagavond

Voor de zaterdagavond heeft Pinkstervaria een nieuw concept ontwikkeld. Dit concept heeft zijn oorsprong in het mooie Mallorca. Het Mega Park Mallorca heeft vele unieke eigenschappen die wij in het Altforstse “Mega Varia“ ondergebracht hebben. Mega Varia is een gezellige muzikale feestavond voor iedereen uit Maas en Waal en verre omstreken. Deze avond vindt plaats op een unieke buitenlocatie met zowel de binnen sfeer van onze feesttent als een groot uniek buitenterras.  Dj’s met de heetste muziek en verschillende muziekstijlen zullen te horen zijn tot in de late uren. Ook biertorens, danseressen en verschillende live artiesten zullen op deze avond niet ontbreken.

Van 21.00 uur tot 02.00 uur.

Hou deze site en de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

De volgende artiesten staan dit jaar garant voor één groot feest!

  • Marco Schuitmaker
  • Feest DJ Jordi
  • Zanger Marinus
  • Matte Frazzie
  • Danny Panadero

 

 

 

 

Zondag 1e Pinksterdag

Op deze mooie Pinksterzondag is het pittoreske Altforst omgetoverd tot PinksterVaria.  Ons terrein biedt u een uitermate gevarieerd aanbod voor jong en oud waaronder diverse gratis attracties/speel elementen voor kinderen, outdoorgames voor en door jongeren, fierljepwedstrijden, een bonte diversiteit aan kraamjes,  en nog veel meer.

De entree voor dit bijzonder evenement is  € 4,- per volwassenen en € 2,50 per kind. Hiermee steunt u de verenigingen en leefbaarheid in ons dorp, waarvoor onze dank.

Het programma voor 2023 is:

We starten om 10.00 uur.

Kikkerparadijs: Het GRATIS speelparadijs voor de kids met dit jaar o.a.: de bungee-trampolines, het ponyrijden, de kleindieren, gratis sminken en nog veel meer.

Outdoorgames: Voor jongeren door jongeren! Na het grote succes van vorig jaar, nu weer een bomvol parcour met o.a. Voetbalveld, Klimtoren en een rodeostier. De jongeren kunnen zich ter plekke opgeven voor de diverse onderdelen.

Froggypop: al jaren een vast onderdeel van PinksterVaria, speciaal voor de  muziekliefhebbers is er Froggypop met diverse live bands en omgeven door foodtrucks. Voor dit jaar spelen live voor jullie: Denny Belanda & The Java Cats en Basic Royalty.

Fierljeparena: Hier vinden al maar dan 40 jaar de fierljepwedstrijden plaats. Er is ’s ochtends een workshop (start om 11.00 uur) Fierljeppen, alwaar men in 1,5 uur de fijne kneepjes van het polsstokverspringen onder de knie kan krijgen, deelname is GRATIS, schrijf je vooral in! Daarna zullen de Friesen en Hollanders door middel van demonstratiesprongen laten zien hoe het moet, of juist niet moet. De wedstrijden duren ongeveer tot 16.30 uur, waarna het feest losbarst in de feesttent.

Fierljep after Party: hiermee besluiten wij traditioneel PinksterVaria: een knallend feest in de feesttent. Dit jaar zal BROADWAY samen met DJ’s Bart en Daan wederom het publiek entertainen tot de tent zal sluiten rond.

Wij danken onze sponsoren voor hun bijdrage aan ons evenement