Inschrijven Marktkraam

Wij zoeken nog deelnemers voor onze markt / braderie en ons carbootsale veldje.

Wij organiseren sinds 2019 de markt weer in eigen beheer en zijn daarom op zoek naar leuke kramen met een mooie uitstalling. Dit kan diverse soorten handelswaar zijn, maar ook diverse soorten creativiteit van kunst zijn welkom.

Mail naar fien@pinkstervaria.nl of bel met Josefien Rijk via 06-27372864.

Een kant en klare kraam kost € 35,-, een grondplaats kost € 20,-

Reageer graag zo snel mogelijk, want wij willen een grote diversiteit aan kramen en zo min mogelijk dezelfde.

Wij zorgen vanzelfsprekend voor de gezelligheid en een groot aantal gratis attracties over de diverse evenementen terrein. Ons terrein slingert dwars door het dorpje Altforst.

Klik op de button om je aan te melden voor een marktkraam.

Heb je nog vragen omtrent het evenement, neem dan contact op met de organisatie.

Inschrijven Workshop Fierljeppen

Altijd al eens een aparte sport willen uitoefenen? Nu is je kans. Op 1e Pinksterdag (19 mei 2024) verzorgt de organisatie van PinksterVaria Altforst een heuse workshop Fierljeppen.

Fierljeppen is het polstokverspringen over een sloot. De uitdaging is natuurlijk om zo ver mogelijk te springen. Om je niet meteen in het diepe te gooien hebben we enkele professionals uit Friesland bereid gevonden om je te coachen! Elke springer of team krijgt een coach die je alle tips en tricks kan leren. ‘s Morgens om 11.00 uur begin je de workshop met proefsprongen onder begeleiding van je coach, en ’s middags volgt er dan een korte wedstrijd. Tussen de workshop en de wedstrijd is er ruim de tijd om je even te ontspannen. Deelname is GRATIS! dus schrijf je in!

Het springen kan individueel, maar ook in teamverband. Dit betekent dat je samen met een of twee collega’s / vrienden deel kunt nemen. Zo wordt deze sportieve dag ook nog eens gezellig! Vanaf 16 jaar mag je meedoen!

Klik op de button om je aan te melden voor de GRATIS workshop

Heb je nog vragen omtrent deze workshop, neem dan contact op met de commissie wedstrijden.