Programma

Vrijdagavond

B-frogg avond, speciaal voor de jeugd vanaf 12 jaar uit Maas en Waal. Een sfeervol feest op een unieke locatie met feesttent en buitenterras. Om lekker onderling te chillen en van de muziek van hun eigen DJ’s te genieten. Kortom, lekker als jongeren onderling je eigen feestje bouwen.

De line-up van B-Frogg.nl 2019 tot zover bekend:

  • Derek Shots
  • Matte Frazzie

Hou de B-frogg Facebookpagina en deze site in de gaten voor de kaartverkoop.

Zaterdagavond

Het “Mega Feest Paleis” is een gezellige muzikale feestavond voor iedereen uit Maas en Waal en verre omstreken. Op een unieke buitenlocatie met zowel de binnensfeer van onze feesttent als een groot uniek buitenterras, Hier creëren wij elk jaar opnieuw de unieke sfeer van PinksterVaria.

Elk jaar opnieuw met live muziek, welke in 2019 wordt verzorgd door o.a:

  • Zanger Marinus
  • Linke Soep
  • Feest DJ Jordy
  • Jeroen van Zelst
  • Poar neem’n on tour
  • DJ “The Party Lover”.

Hou deze site en de Facebookpagina in de gaten voor de kaartverkoop.

 

 

Zondag 1e Pinksterdag

Op deze mooie Pinksterzondag is het pittoreske Altforst omgetoverd tot PinksterVaria.  Ons terrein biedt u een uitermate gevarieerd aanbod voor jong en oud waaronder diverse gratis attracties/speel elementen voor kinderen, outdoorgames voor en door jongeren, , fierljepwedstrijden, een bonte diversiteit aan kraamjes,  oude ambachten en veel meer.

De entree voor dit bijzonder evenement is  € 3,50 per volwassenen en € 1,50 per kind. Hiermee steunt u de verenigingen en leefbaarheid in ons dorp, waarvoor onze dank.

Het programma voor 2018 was:

Kikkerparadijs: Het GRATIS speelparadijs voor de kids met dit jaar o.a.: de bungee-trampolines, het ponyrijden, de kleindieren, zeepbellen artiest Bubblusion, gratis sminken en nog veel meer.

Outdoorgames: Voor jongeren door jongeren! Na het grote succes van vorig jaar, nu weer een bomvol parcour met o.a. Zeepkistenrace, de Survivalbaan en een stormbaan van 70 meter. De jongeren kunnen zich ter plekke opgeven voor de diverse onderdelen.

Froggypop: al jaren een vast onderdeel van PinksterVaria, speciaal voor de  muziekliefhebbers is er Froggypop met diverse live bands en omgeven door foodtrucks. Dit jaar zullen voor u optreden: Paul P. Marijn – DIX – The Lacions.

Fierljeparena: Hier vinden al 40 jaar de fierljepwedstrijden plaats. Er is ’s ochtends een workshop Fierljeppen, alwaar men in 1,5 uur de fijne kneepjes van het polsstokverspringen onder de knie kan krijgen, deelname is GRATIS, schrijf je vooral in! Daarna zullen de Friesen en Hollanders door middel van demonstratiesprongen laten zien hoe het moet, of juist niet moet. De wedstrijden duren ongeveer tot 16.30 uur, waarna het feest losbarst in de feesttent.

Fierljep after Party: hiermee besluiten wij traditioneel PinksterVaria: een knallend feest in de feesttent. Dit jaar zal BROADWAY het publiek entertainen tot de tent zal sluiten.

 

Wat wordt het programma in 2019?…. Dat wordt begin 2019 bekend gemaakt.

Wij danken onze sponsoren voor hun bijdrage aan ons evenement